De expertise
van BVX

Op zoek naar kwalitatieve folie of bestickering? BVX is jouw aanspreekpunt voor professionele raamfolies en beletteringswerken.
Bij ons vullen ervaren ontwerpers, plaatsers en bestickeraars elkaars talenten aan om jou een subliem resultaat te bieden. Wij zorgen steeds voor een feilloze oplevering met aandacht voor details.

Zonwerende raamfolie

Een opgewarmd huis is moeilijk af te koelen. Net daarom is het zo belangrijk om te hoge binnentemperaturen in je woning of bedrijfsgebouw te vermijden. Met zonwerende raamfolie hou je tot 85 procent van de warmte buiten. En anders dan bij rolluiken of zonnescreens behoud jij je buitenzicht en hoef je overdag geen verlichting te laten branden.

Zonwerende raamfolie bij een 3M Certified Dealer

BVX mag zich Certified Dealer noemen van de zonwerende raamfolie van 3M. Die wereldspeler garandeert hoogkwalitatieve folie die onze medewerkers na opmeting professioneel op maat snijden in ons eigen atelier met volautomatische snijtafel in Aarschot. Ook de plaatsing gebeurt door onze eigen mensen.

 


Met zonwerende raamfolie hou je tot 85 procent van de warmte buiten.

Met een audit en glaschecklist naar de perfecte zonwerende raamfolie

Bij BVX bieden we je graag wat meer inzicht in de troeven die zonwerende raamfolie jou biedt. Zaakvoerder Benny komt daarvoor bij je langs en voert een audit uit. Aan de hand van stalen adviseert hij welke zonwerende folie de beste keuze is voor jouw ramen. Via de glaschecklist gaan we na of de folie niet te veel thermische spanning veroorzaakt. Zo vermijden we dat glasbreuk optreedt bij het aanbrengen van de folie.

 

 

Zonwerende en verduisterende raamfolie

Op zoek naar een manier om hinderlijke lichtinval in tv- en pc-schermen te beperken? Ga dan voor zonwerende en verduisterende raamfolie van BVX. Die laat minder dan 20 procent van het invallende licht door en garandeert een ononderbroken buitenzicht. De ideale oplossing voor kantoorruimtes, maar ook perfect toepasbaar in je woning.

Zonwerende raamfolie kan ook een perfecte privacyoplossing zijn.

Zonwerende én spiegelende folie? Het bestaat!

Zonwerende raamfolie kan ook een perfecte privacyoplossing zijn. Dankzij de metalen partikels in een spiegelende folie spiegelt de zonwerende raamfolie naar het licht. Dat is dus de ideale manier om ongewenste pottenkijkers te beletten om binnen te kijken in je woning.

 

Maar het is natuurlijk ook handig voor kantoorgebouwen of productieruimtes waar een inkijk vanaf de straatzijde minder aangewezen is. En geen nood, het buitenzicht voor wie binnen is, blijft volledig behouden. Meer weten over de mogelijkheden die BVX biedt op het vlak van zonwerende, verduisterende en spiegelende raamfolie? Vraag snel naar de mogelijkheden! BVX biedt trouwens ook andere raamfolies aan. Graag meer info over isolerende, veiligheids- en inbraakwerende, zandstraal - of decoratieve raamfolies? Lees er alles over.