De expertise
van BVX

Op zoek naar kwalitatieve folie of bestickering? BVX is jouw aanspreekpunt voor professionele raamfolies en beletteringswerken.
Bij ons vullen ervaren ontwerpers, plaatsers en bestickeraars elkaars talenten aan om jou een subliem resultaat te bieden. Wij zorgen steeds voor een feilloze oplevering met aandacht voor details.

Reclame en belettering: een imagoboost

Zien en gezien worden, daar draait het om in het bedrijfsleven. En daar hoort een positief bedrijfs- en merkimago bij. Met reclame en belettering draagt BVX daartoe graag zijn steentje bij.

Reclame en belettering: een zee aan mogelijkheden

Plan je de opening van een nieuw winkelpand of is het dringend tijd om je etalage in een nieuw kleedje te stoppen? Dan is investeren in professionele reclame en belettering een must.

Reclame en belettering: een zee aan mogelijkheden.
Klik op de foto voor meer realisaties

Bij BVX vind je de nodige expertise in belettering en bestickering voor winkels. Van infobordjes met openingsuren, mededelingen tot grote banners, spandoekenreclameborden en interieurfolie: het zit allemaal in ons ruime aanbod. Je bezoekers en klanten een onvergetelijke eerste indruk bezorgen? Dat doe je met goed doordachte reclame en belettering zoals 3D-freesletters. Die laten je bedrijfsnaam of -logo mooi uitkomen en bieden je onderneming een warme en professionele uitstraling. Ook voor muur- en vloerstickering is BVX de juiste partner. Op zoek naar hoogkwalitatief materiaal voor de bestickering van je bedrijfsmuren en –vloeren? Wij leveren de beste materialen, voorzien ze van een aantrekkelijk ontwerp en voeren de bestickeringswerkzaamheden snel en efficiënt uit. Van een win-winsituatie gesproken! Ook voor events en allerlei buitenactiviteiten vind je bij BVX de ideale reclameoplossing. Vlaggenmasten, interieurtextielframes en heras-spandoeken: wij produceren ze op maat van jouw behoeften.

Maak werk van reclame en belettering op maat.
Klik op de foto voor meer realisaties

Maak werk van reclame en belettering op maat

Alles begint bij een goed ontwerp. En ook daarvoor zit je goed bij BVX. Kom langs en vertel ons wat je nodig hebt. Onze ervaren medewerkers begeleiden je en staan je bij met raad en daad. Handig en snel, want jij rekent op onze expertise op het vlak van reclame en belettering en krijgt er nog een feilloze en snelle service bovenop.

Meer weten over reclame en belettering?

Kom met ons praten en vertel ons wat jij nodig hebt om van je etalage, winkel- en bedrijfsruimte een originele plek te maken die eruit springt. Ook voor alle buitenreclame is BVX jouw place to be. Meer weten over professionele reclame en belettering? Dan maken we graag snel kennis met jou!