De expertise
van BVX

Op zoek naar kwalitatieve folie of bestickering? BVX is jouw aanspreekpunt voor professionele raamfolies en beletteringswerken.
Bij ons vullen ervaren ontwerpers, plaatsers en bestickeraars elkaars talenten aan om jou een subliem resultaat te bieden. Wij zorgen steeds voor een feilloze oplevering met aandacht voor details.

Reclameborden voor binnen en buiten

Reclameborden zijn de perfecte uithangborden, letterlijk en figuurlijk. Ze geven je bedrijf broodnodige zichtbaarheid en bieden je de kans om uit te pakken met de sterktes van je onderneming. Bij BVX vind je borden in alle maten en op basis van vele verschillende materialen. Pvc, schuimplaat, alu-sandwichpaneel, glas en plexi: voor ieder wat wils.

Reclameborden om je zichtbaarheid te vergroten

De zichtbaarheid van je bedrijf of organisatie verhogen? Dat is inderdaad het meest elementaire doel van reclameborden. Sponsorborden aan de rand van het voetbalterrein of uithangborden aan de gevel van bedrijven en organisaties: je ziet ze vaak langs de kant van de weg in vele verschillende vormen.

Reclameborden zijn de perfecte uithangborden, letterlijk en figuurlijk.

Maar reclameborden zijn daarnaast uiterst geschikt als aandachtsborden voor binnen. De ingang van een andere afdeling duidelijk weergeven of je bedrijfs- of organisatielogo ook binnen helder beklemtonen? Met reclameborden klaar je de klus.

 

 

Hoogkwalitatieve reclameborden: afwasbaar en uv-beschermend

Kies je voor reclameborden van BVX? Dan ga je voor borden van uiterst hoge kwaliteit die bovendien uv-beschermend zijn en perfect afwasbaar. Meer weten? Geef ons dan snel een seintje.

Kies je voor reclameborden van BVX?

Reclameborden als infodragers

Op zoek naar degelijke infodragers om een bouw- of ander project overzichtelijk voor te stellen aan al wie er geïnteresseerd in is? Ook daarvoor zijn reclameborden uiterst geschikt. Benieuwd naar de andere opties die BVX je biedt op het vlak van reclame en belettering? Lees er alles over.