De expertise
van BVX

Op zoek naar kwalitatieve folie of bestickering? BVX is jouw aanspreekpunt voor professionele raamfolies en beletteringswerken.
Bij ons vullen ervaren ontwerpers, plaatsers en bestickeraars elkaars talenten aan om jou een subliem resultaat te bieden. Wij zorgen steeds voor een feilloze oplevering met aandacht voor details.

In de kijker met decoratieve raamfolie

Ben je op zoek naar een originele, creatieve en praktische manier om de identiteit van je bedrijf of organisatie in de verf te zetten? Dan is decoratieve raamfolie de gedroomde oplossing. Bij BVX staan we je graag bij in de uitvoering van al je ideeën.

Decoratieve raamfolie: van concept tot productie

Decoratieve raamfolie van ontwerp tot uitvoering: bij BVX zit je goed voor een professionele productie van al je reclame-ideeën. Heb je behoefte aan originele prints voor de ruiten van een kinderdagverblijf? Dan kan je bijvoorbeeld vrolijke en kindvriendelijke silhouetten nemen.

 

Het glas dat de ruimte onder trapleuningen en een trap opvult, leent zich trouwens ook perfect voor een opsmukoperatie met decoratieve raamfolie. Een eenvoudige en budgetvriendelijke manier om de stijl van je bedrijf of organisatie nog meer te integreren in je bedrijfsgebouw.

Decoratieve raamfolie: van concept tot productie.

Decoratieve raamfolies: ruimte voor eindeloze opties

Ondoorzichtig, doorzichtig of lichtdoorlatend: met decoratieve raamfolie kun je oneindig veel kanten uit. Heb je enkele goede ideeën? Leg ze ons dan zeker even voor. Bij BVX weten onze ervaren medewerkers gegarandeerd raad met jouw concepten. Daarna toveren ze die ideetjes in een mum van tijd om in op maat gesneden decoratieve raamfolie.


 

Meer weten over onze decoratieve raamfolie?

Of al meteen een gouden ingeving? Bespreek het met ons en wij geven meteen feedback over de eventuele realisatie en plaatsing. Neem contact met ons op!

Decoratieve raamfolies: ruimte voor eindeloze opties.

Ontdek onze andere raamfolies

BVX biedt ook andere soorten raamfolies aan. Graag meer info over zonwerende, isolerende, veiligheids- en inbraakwerende of zandstraalfolies? Lees er alles over door even door te klikken.