De expertise
van BVX

Op zoek naar kwalitatieve folie of bestickering? BVX is jouw aanspreekpunt voor professionele raamfolies en beletteringswerken.
Bij ons vullen ervaren ontwerpers, plaatsers en bestickeraars elkaars talenten aan om jou een subliem resultaat te bieden. Wij zorgen steeds voor een feilloze oplevering met aandacht voor details.

Versterk je bedrijf met autobelettering!

Je bedrijf een herkenbaar gezicht geven, is een belangrijke voorwaarde om nieuwe klanten aan te trekken. Met autobelettering breng jij je onderneming tot leven. Plaats jij je bedrijfslogo en je huisstijl op al je bedrijfswagens? Dan geeft die uniformiteit je bedrijf instant een grote boost. Mensen die geprikkeld worden door wat ze zien als ze achter je wagen staan in de file, gaan achteraf namelijk veel sneller naar je website surfen om eens kennis te maken met dat leuke bedrijf.

Autobelettering van ontwerp tot uitvoering

Je bedrijfslogo op de achterruit van je wagen of een totale autobelettering van je bedrijfswagens? Bij BVX doen we het allemaal. Daarbij begeleiden we je van a tot z. Op basis van jouw wensen creëren we eerst een aantrekkelijk ontwerp in 2D, of zelfs in 3D. Keur je dat goed? Dan starten onze ervaren medewerkers met de autobelettering van jouw voertuig(en).

Met autobelettering breng jij je onderneming tot leven.

Staat jouw gloednieuwe bedrijfswagen al voor je klaar in de garage en wil je ook meteen de autobelettering in orde hebben? Dan gaat BVX graag ter plaatse om de autobelettering uit te voeren volgens de regels van de kunst. Zo rijd jij de garage buiten met een bedrijfswagen die jouw bedrijfsidentiteit helemaal weerspiegelt.

 

 

Car wrapping en autobelettering gaan hand in hand

Gezien worden is de boodschap als je wilt opvallen met je onderneming. En dan is car wrapping een perfecte manier om in de kijker te lopen. Bij BVX tref je experts in car wrapping die jouw voertuig inpakken van boven tot onder. Daarbij is haast alles mogelijk. Kleurschakeringen, fotoprints en een veelzijdig ontwerp: we doen er alles aan om jouw bedrijfsidentiteit helemaal te weerspiegelen in de car wrap van jouw bedrijfsvoertuigen. Ideaal in combinatie met ons aanbod aan autobelettering!

Naast autobelettering en car wrapping kan je bij BVX terecht voor bestickering.

Van autobelettering tot bestickering

Naast autobelettering en car wrapping kan je bij BVX terecht voor bestickering. De stickers ontwerpen we zelf op maat van jouw bedrijf. Daarna brengen we ze professioneel aan op al je bedrijfsvoertuigen, denk maar aan alle auto’s, en bestel- en vrachtwagens.

 

Autobelettering, -bestickering of car wrapping?

BVX klaart de klus Met een hoogkwalitatieve autobelettering, car wrapping of bestickering breng jij je bedrijfsidentiteit maximaal naar buiten. Ontdek nu hoe BVX je daarbij helpt.


Benieuwd naar de andere opties die BVX je biedt op het vlak van reclame en belettering?  Ontdek het nu.