De expertise
van BVX

Op zoek naar kwalitatieve folie of bestickering? BVX is jouw aanspreekpunt voor professionele raamfolies en beletteringswerken.
Bij ons vullen ervaren ontwerpers, plaatsers en bestickeraars elkaars talenten aan om jou een subliem resultaat te bieden. Wij zorgen steeds voor een feilloze oplevering met aandacht voor details.

Belettering voor winkels van a tot z

Op zoek naar een aantrekkelijk ontwerp voor de belettering van je etalage of winkelruimte? Of wil je weten of je eigen ontwerp vlot te realiseren is? Bij BVX zijn we gespecialiseerd in belettering voor winkels. Onze ervaren medewerkers bekijken samen met jou de mogelijkheden en staan je bij met raad en daad. Zo werken we samen aan de ideale belettering voor jouw winkel.

Belettering voor winkels: een waaier aan mogelijkheden

Met belettering voor winkels kun je enorm veel kanten uit. De openingsuren van je winkel duidelijk en aantrekkelijk op je winkelruit of -deur aanbrengen? Infoborden met nuttige gegevens voor een heldere communicatie? Of werken aan een originele belettering voor winkels met beletterde banners, vlaggenmasten of vloerstickers? Jij vraagt en BVX helpt je bij een vlotte uitvoering.

 

Bij BVX zijn we gespecialiseerd in belettering voor winkels.

Belettering voor winkels in combinatie met raamfolie

Behalve voor belettering voor winkels zit je bij BVX ook goed voor diverse raamfolies. Ja, ook die beletteren we voor jou. Je logo op een zandstraalfolie of op een uv-werende folie die bovendien het invallende zonlicht tegenhoudt? Bij BVX zetten we alle middelen in! Ons doel: belettering voor winkels aanbieden die jouw winkelruimte extra in de kijker zet bij al je klanten.

 

Belettering voor winkels: ontdek de mogelijkheden van freesletters

Freesletters zijn 3D-letters die je bedrijfsnaam en/of -logo extra benadrukken. De ideale manier om jouw bedrijfsidentiteit in de kijker te zetten bij al wie in jouw winkelruimte langskomt, dus! We plaatsen de 3D-letters in een speciaal sjabloon dat we op elke wand bevestigen. Een waardevolle extra optie voor de belettering van winkels die het ontdekken meer dan waard is! Benieuwd naar de andere opties die BVX je biedt op het vlak van reclame en belettering? Lees er alles over.