De expertise
van BVX

Op zoek naar kwalitatieve folie of bestickering? BVX is jouw aanspreekpunt voor professionele raamfolies en beletteringswerken.
Bij ons vullen ervaren ontwerpers, plaatsers en bestickeraars elkaars talenten aan om jou een subliem resultaat te bieden. Wij zorgen steeds voor een feilloze oplevering met aandacht voor details.

Veiligheids- en inbraakwerende folie

Werken aan de preventie in je woning of bedrijfsruimte doe je op vele vlakken. Veilig omgaan met glas is er daar een van. Hoe vermijd je dat glasscherven rondspringen bij glasbreuk en bijgevolg mensen verwonden? Bij BVX hebben we daarvoor de ideale oplossing: je laat je ramen gewoon uitrusten met veiligheids- en inbraakwerende folie. Als Certified 3M Dealer is BVX jouw ideale partner voor een professionele plaatsing van veiligheids- en inbraakwerende folie.

Met veiligheids- en inbraakwerende folie speel je op veilig

Heb je een bedrijf in de voedingsindustrie? Dan is een maximale veiligheidsgarantie van groot belang. Stel je voor dat een van de ruiten in je productiehal barst en er glasscherven in de voedselproductie terechtkomen, dat zou een grote ramp zijn. Met veiligheidsfolie vermijd je dat soort onaangenaamheden en voel jij je instant een pak veiliger.

Met veiligheids- en inbraakwerende folie speel je op veilig.

Beter nog: wil je jezelf en je bedrijf beschermen? Dan hoef je daarvoor geen grote breekwerken te laten uitvoeren. BVX garandeert een feilloze uitvoering op maat met een minimale hinder voor jou en je medewerkers.

 

 

Gecertifieerde veiligheids- en inbraakwerende folie

Veiligheids- en inbraakwerende folie vind je vaak terug in lastenboeken van architecten. En dat is zeker geen toeval. Want de veiligheidseisen in bedrijven, kinderdagverblijven en openbare gebouwen worden alsmaar hoger. En terecht. Daarom doe je er goed aan om te kiezen voor een kwalitatieve oplossing: veiligheids- en inbraakwerende folie bijvoorbeeld. Waarom werkt het zo goed? De folie is dikker dan een gewone raamfolie en houdt het glas samen als de ruit barst. Zo blijft al het glas in het kader en breekt de ruit niet in duizend stukjes.

 Interesse in veiligheids- en inbraakwerende folie op maat van jouw project?

Veiligheids- en inbraakwerende folie: glashelder en op maat

Interesse in veiligheids- en inbraakwerende folie op maat van jouw project? Bij BVX geven we gericht advies en begeleiden we je doorheen het hele project. Jij hebt hiervoor telkens maar één aanspreekpunt. Kiezen voor folie op maat van BVX is bovendien kiezen voor vakwerk uit ons eigen atelier.

 

Krijg je graag wat meer informatie over veiligheids- en inbraakwerende folie? Stel ons dan al je vragen. BVX biedt trouwens ook andere raamfolies aan. Meer weten over zonwerende, isolerende, zandstraal - of decoratieve raamfolies? Lees er alles over.