De expertise
van BVX

Op zoek naar kwalitatieve folie of bestickering? BVX is jouw aanspreekpunt voor professionele raamfolies en beletteringswerken.
Bij ons vullen ervaren ontwerpers, plaatsers en bestickeraars elkaars talenten aan om jou een subliem resultaat te bieden. Wij zorgen steeds voor een feilloze oplevering met aandacht voor details.

Isolerende raamfolie: redder in nood

Heb je geen ruimte om te investeren in nieuwe ramen met superisolerende beglazing? Woon je in een appartement op een verdieping waar ramen vervangen geen sinecure is? Of bewoon je een geklasseerd gebouw waarvan je de originele beglazing niet zomaar mag wijzigen? Dan is isolerende raamfolie de redder in nood. Net daarom staat de folie ook wel bekend als ‘renovatiefolie’. Als Certified 3M Dealer garandeert BVX een feilloze plaatsing van isolerende raamfolie volgens de regels van de kunst.

Isolerende raamfolie met optimaal resultaat in alle seizoenen

Met de Tinsulate 75, de climate control film van 3M, bereik je een optimaal resultaat wanneer de kwaliteit van je beglazing niet optimaal is. Maar wat betekent die full climate control in de praktijk? De isolerende raamfolie houdt tot 47 procent:

 

  • warmte buiten in de zomer
  • warmte binnen in de winter

 

 

Isolerende raamfolie die de waarde van de ramen verhoogt

De isolerende eigenschappen bieden je bestaande ramen grote voordelen. Dankzij de isolerende raamfolie wordt de isolatiewaarde van enkelglas namelijk bijna gelijk aan die van dubbelglas.

Als Certified 3M Dealer garandeert BVX een feilloze plaatsing van isolerende raamfolie volgens de regels van de kunst.

Dubbelglas met isolerende raamfolie wordt dan weer bijna zo isolerend als drievoudig glas. Als je weet dat de kosten voor isolerende raamfolie absoluut niet opwegen tegen de investering van nieuwe ramen voor je woning of bedrijfsgebouw, is deze folie dus zeker het overwegen waard!

 

 

Isolerende raamfolie is bijna onzichtbaar

Comfort en bescherming zonder dat je het merkt: dat is de perfecte omschrijving voor isolerende raamfolie. Het invallende uv-licht wordt geblokkeerd waardoor de folie garant staat voor een goede bescherming van je meubels, houten vloeren, bekleding en raamdecoratie.

Isolerende raamfolie voor een beter woon- en werkcomfort.

Isolerende raamfolie voor een beter woon- en werkcomfort

Ga je voor een aangenamer woon- en werkklimaat zonder dat je nieuwe ramen en deuren plaatst? Dan is isolerende raamfolie van BVX de ideale oplossing. We luisteren graag naar jouw wensen en verzekeren je een aanpak op maat. Graag meer info? Geef ons dan snel een seintje.

BVX biedt trouwens ook andere raamfolies aan. Meer weten over zonwerende, veiligheids- en inbraakwerende, zandstraal- of decoratieve raamfolies? Gewoon even doorklikken!