De expertise
van BVX

Op zoek naar kwalitatieve folie of bestickering? BVX is jouw aanspreekpunt voor professionele raamfolies en beletteringswerken.
Bij ons vullen ervaren ontwerpers, plaatsers en bestickeraars elkaars talenten aan om jou een subliem resultaat te bieden. Wij zorgen steeds voor een feilloze oplevering met aandacht voor details.

Spandoeken: uithangbord van je bedrijf

Met spandoeken als uithangbord voor je winkel, bouwwerf of evenement ga je voor heldere bakens die herkenbaarheid en vertrouwen uitstralen. Kies daarom voor een professionele partner die met je meedenkt en jouw bedrijf of organisatie kort en snedig visualiseert in een ontwerp dat aanspreekt, informeert en inspireert.

Spandoeken in alle vormen en afmetingen

Spandoeken zijn beschikbaar in alle soorten buizenframes. En ook voor het doek zelf heb je de keuze uit verschillende materialen. Die variëren in stevigheid naargelang hun positie. Het spreekt voor zich dat voor spandoeken die binnen hangen minder strenge duurzaamheidseisen gelden dan voor spandoeken die buiten hangen en dagelijks de verschillende weersomstandigheden trotseren.

Met spandoeken als uithangbord voor je winkel, bouwwerf of evenement ga je voor heldere bakens die herkenbaarheid en vertrouwen uitstralen.

Herasspandoeken voor de promotie van bouwprojecten

Je kent ze wel, de Herashekken die haast elke werf afsluiten voor pottenkijkers. Heb je er al aan gedacht om ze een fris jasje te geven? Met onze Herasspandoeken sluit je de werf nog verder af voor nieuwsgierige ogen en heb je de kans om het project zelf extra in de verf te zetten met bijvoorbeeld een aantrekkelijke foto en/of infogegevens voor geïnteresseerden. Meer weten? Stel ons al je vragen.

Spandoeken zijn beschikbaar in alle soorten buizenframes.

Spandoeken met je logo op de gevel? Prima promo!

Maximaal inzetten op de herkenbaarheid van je bedrijfslogo doe je door het prominent te laten schitteren aan je bedrijfs- of winkelgevel. Bij BVX zijn we gespecialiseerd in de uitwerking van spandoeken van a tot z. Op zoek naar begeleiding van concept tot uitvoering? Neem dan zeker contact met ons op. Benieuwd naar de andere opties die BVX je biedt op het vlak van reclame en belettering?  Lees er alles over.