De expertise
van BVX

Op zoek naar kwalitatieve folie of bestickering? BVX is jouw aanspreekpunt voor professionele raamfolies en beletteringswerken.
Bij ons vullen ervaren ontwerpers, plaatsers en bestickeraars elkaars talenten aan om jou een subliem resultaat te bieden. Wij zorgen steeds voor een feilloze oplevering met aandacht voor details.

Muurstickers: een veelzijdige toepassing

Muurstickers fleuren je kantoor- of winkelruimte op, maar fungeren vaak ook als informatie of signalisatie. Gelukkig weet BVX raad en helpen we je graag aan de ideale muurstickers voor je organisatie of bedrijf.

Muurstickers: kamerbreed of individueel

Tover één bepaalde ruimte van je kantoor of bedrijf om in een andere wereld. Een zonovergoten strand of een groen woud als achtergrond in je vergaderzaal? Met kamerbrede muurstickers wordt dat een fluitje van een cent. Belangrijk: lever je zelf fotomateriaal aan als ontwerp voor je muurstickers? Zorg dan voor afbeeldingen van maximale kwaliteit. Zo garandeert BVX ook een maximale kwaliteit van de kamerbrede muurstickers.

 

 

Kleinere muurstickers in alle maten en vormen

Op zoek naar muurstickers als decoratie? Of heb je behoefte aan een duidelijke signalisatie in bijvoorbeeld een dokterspraktijk of kantoorruimte?

Muurstickers fleuren je kantoor- of winkelruimte op, maar fungeren vaak ook als informatie of signalisatie.

Dan zijn muurstickers perfect geschikt om alle mogelijke boodschappen weer te geven. Enkele voorbeelden: de aanduiding ‘wc’ op toiletdeuren, nummers op deuren van dokterskabinetten of zelfs handige wegwijzers. Muurstickers zijn er in alle kleuren, vormen en maten. En ze zijn geschikt voor alle ondergronden. Heb je al enkele ideeën voor muurstickers voor je bedrijf of woning, en wil je weten hoe BVX die voor jou uitvoert? Neem dan snel contact met ons op.

Met muurstickers kun je vele richtingen uit.

Muurstickers staan voor duidelijkheid en herkenbaarheid

Met muurstickers kun je vele richtingen uit: decoratief, informatief of als signalisatie voor diverse doeleinden. Wij zorgen voor een hoogkwalitatieve uitvoering van jouw ontwerpen. Nog niet meteen een helder concept in gedachten? Dan zetten we je graag op het goede spoor en begeleiden we je van a tot z.

Benieuwd naar de andere opties die BVX je biedt op het vlak van reclame en belettering? Lees er alles over.