De expertise
van BVX

Op zoek naar kwalitatieve folie of bestickering? BVX is jouw aanspreekpunt voor professionele raamfolies en beletteringswerken.
Bij ons vullen ervaren ontwerpers, plaatsers en bestickeraars elkaars talenten aan om jou een subliem resultaat te bieden. Wij zorgen steeds voor een feilloze oplevering met aandacht voor details.

Gezocht: beletteraar met pit

BVX is al enkele jaren de place to be voor al wie op zoek is naar een polyvalente beletterings- en folie-expert. Voor de professionele uitvoering van onze beletteringsprojecten zijn we op zoek naar een beletteraar zonder hoogtevrees. Ben jij de geknipte persoon voor deze uitdagende job! Laat dan snel van je horen!

Je taken:

Raamfolie plaatsen bij particulieren of ondernemers bijstaan in de opfrissing van hun imago met flitsende belettering en bannering? Bij BVX ga je tot het uiterste om de uitstraling en het comfort van onze klanten naar een hoger niveau te brengen. Vanuit je passie voor belettering maak je er een erezaak van om elke opdracht professioneel uit te voeren en ben je pas tevreden als de klant dat ook is.

 

Je nauwkeurige oog merkt de kleinste afwijking meteen op en staat zo garant voor een vlekkeloze afwerking tot in de kleinste puntjes. Daarbij besteed je de nodige aandacht aan ordelijk werken en houd je ook je materiaal en je bestelwagen netjes.

 

Je bent een teamspeler, maar werkt ook vlot zelfstandig. Je beseft als geen ander dat niet elke opdracht verloopt volgens plan en denkt altijd oplossingsgericht. Een 9-to-5-mentaliteit is daarbij dan ook uit den boze.

Je vaardigheden:

Je bent een gemotiveerde beletteraar die nauwkeurigheid combineert met een passie voor signmaking.

 

Je denkt niet in problemen, maar alleen in oplossingen. Daarbij anticipeer je vlot op gewijzigde situaties en sta je garant voor een kwalitatieve afwerking van al je projecten.

 

Je voordelen:

Je krijgt een contract van onbepaalde duur in een ambitieuze kmo waarin jij je talenten maximaal ontwikkelt.

 

Je krijgt een correcte verloning met extralegale voordelen.

 

Je krijgt een uitgebreide opleiding en de kans om elke dag on-the-job bij te leren.

Go for it!


Zin om deel uit te maken van een familiale kmo waarin je meer bent dan een nummer? Laat dan vandaag nog van je horen en bezorg ons als de bliksem je motivatiebrief en cv. Tot snel!