De expertise
van BVX

Op zoek naar kwalitatieve folie of bestickering? BVX is jouw aanspreekpunt voor professionele raamfolies en beletteringswerken.
Bij ons vullen ervaren ontwerpers, plaatsers en bestickeraars elkaars talenten aan om jou een subliem resultaat te bieden. Wij zorgen steeds voor een feilloze oplevering met aandacht voor details.

Wat is veiligheidsfolie?

Met veiligheidsfolie kies je voor een veilige enduurzame folie die jou op meerdere vlakken zijn dienst bewijst. Veiligheidsbevorderend en inbraakwerend: de ideale oplossing voor jouw woon- en/of werkomgeving.

Veiligheidsfolie vermijdt ongelukken

Het grote voordeel van veiligheidsfolie is dat het ervoor zorgt dat de verschillende delen van het glas ook bij een breuk samen worden gehouden. Beschikken jouw ramen over veiligheidsfolie en vliegt er een projectiel tegen een raam? Dan zullen de glasscherven niet in het rond springen. De speciale verstevigde structuur van de veiligheidsfolie houdt de gebroken glasdelen samen, waardoor die geen verdere schade kunnen aanrichten.


Het grote voordeel van veiligheidsfolie is dat het ervoor zorgt dat de verschillende delen van het glas ook bij een breuk samen worden gehouden.

Veiligheidsfolie speelt ook een belangrijke rol in voedingsbedrijven. Die moeten terecht beantwoorden aan strenge wettelijke voorschriften. Dankzij veiligheidsfolie hebben dit soort bedrijven een bijkomende garantie dat ze bij glasbreuk in een productiehal glasscherven in de productielijnen vermijden.

 

Veiligheidsfolie is inbraakwerend

Veiligheidsfolie maakt het leven van inbrekers een stuk moeilijker. Om zich een weg naar binnen te banen, durven ongewenste indringers wel eens een ruit in te slaan. Maar ruiten die uitgerust zijn met veiligheidsfolie breken dus veel minder makkelijk omdat de folie alle delen van de ruit krachtig samen houdt. Dat betekent dat inbrekers veel minder snel binnen geraken. En dat is nu net wat ze niet willen, want dan vergroot de kans dat ze worden betrapt. Het resultaat: ze zoeken al snel een andere locatie uit waar ze vlotter binnen kunnen glippen.

Met veiligheidsfolie kies je voor een hoogwaardige folie met een uiterst lange levensduur.

Veiligheidsfolie is hoogwaardig

Met veiligheidsfolie kies je voor een hoogwaardige folie met een uiterst lange levensduur. Zo ben je zeker van de allerhoogste kwaliteit aan folies die jouw ruiten een extra veiligheidslaag bieden.

BVX, jouw expert in veiligheidsfolie

Bij BVX in Aarschot zit je goed voor een professionele plaatsing van veiligheidsfolie. Onze medewerkers zetten hun jarenlange expertise in om maatwerk af te leveren. Daarbij maken ze gebruik van de beste veiligheidsfolies die er op de markt te verkrijgen zijn.

 

Interesse in een veiligheidsfolie voor de ramen van jouw woning of bedrijfsgebouw? Kom snel langs en ontdek alle troeven!

Maak een afspraak!