De expertise
van BVX

Op zoek naar kwalitatieve folie of bestickering? BVX is jouw aanspreekpunt voor professionele raamfolies en beletteringswerken.
Bij ons vullen ervaren ontwerpers, plaatsers en bestickeraars elkaars talenten aan om jou een subliem resultaat te bieden. Wij zorgen steeds voor een feilloze oplevering met aandacht voor details.

De voordelen van raamfolie in je bedrijf

Kiezen voor raamfolie aan je bedrijfsramen is in meerdere opzichten een goede keuze. Om je een idee te geven van de vele troeven, lijsten we ze graag even voor je op in deze blog.

Raamfolie in je bedrijf is aantrekkelijk

Met raamfolie zorg je voor een aantrekkelijke uitstraling voor je bedrijf. Dankzij de vele mogelijkheden die raamfolie biedt, wordt het perfect mogelijk om je huisstijl feilloos door te trekken tot je ramen. Zo zien mensen heel snel waar ze moeten zijn doordat ze je bedrijfsstijl van ver herkennen. Dat decoratieve aspect is belangrijker dan je op het eerste gezicht zou vermoeden. Kwalitatieve raamfolie geven je bedrijf net dat tikkeltje extra en zoals je weet, is er geen tweede kans om een goede eerste indruk na te laten.

Met raamfolie zorg je voor een aantrekkelijke uitstraling voor je bedrijf.

Raamfolie als reclame voor je bedrijf

Raamfolie biedt meer mogelijkheden dan alleen een mooie en herkenbareuitstraling bieden voor je bedrijf. Je kunt deze vorm van bedrukking ook inzetten als reclame. Een wervende boodschap op je ramen of een uitnodigende baseline die mensen nieuwsgierig maakt om je bedrijf binnen te stappen? Met raamfolie speel je de commerciële boodschap van je bedrijf op een laagdrempelige manier uit.

Behalve voor een reclameboodschap leent raamfolie in je bedrijf zich ook perfect voor informatieve berichten.

Infosharing met raamfolie in je bedrijf

Behalve voor een reclameboodschap leent raamfolie in je bedrijf zich ook perfect voor informatieve berichten. Kleine, maar noodzakelijke info zoals openingstijden of de indicatie dat je pand toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Zo zet jij raamfolie handig in voor een heldere infosharing die al wie je bedrijfspand bezoekt ten goede komt.

BVX verzorgt raamfolie in jouw bedrijf

Bij BVX hebben we jarenlange ervaring in het ontwerp en de plaatsing van raamfolie voor diverse doelen in je bedrijf. Daarbij maken we gebruik van de modernste technieken om zo een uitmuntend resultaat te bereiken. Wij komen graag bij jou ter plaatse om in te schatten hoe raamfolie jouw bedrijf een nog betere uitstraling biedt. Daarvoor gaan we samen met jou na hoe we jouw wensen en verwachtingen het best in de praktijk kunnen brengen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden die BVX biedt voor raamfolie in jouw bedrijf?

Geef ons snel een seintje!