De expertise
van BVX

Op zoek naar kwalitatieve folie of bestickering? BVX is jouw aanspreekpunt voor professionele raamfolies en beletteringswerken.
Bij ons vullen ervaren ontwerpers, plaatsers en bestickeraars elkaars talenten aan om jou een subliem resultaat te bieden. Wij zorgen steeds voor een feilloze oplevering met aandacht voor details.

De troeven van zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie is een prima alternatief voor zonwering. Maar de voordelen reiken verder dan alleen de zon uit je woning houden. In deze blog zetten we alle voordelen van zonwerende raamfolienetjes op een rij. Zo weet je perfect waarvoor je kiest wanneer je zonwerende raamfolie laat plaatsen.

Zonwerende raamfolie houdt de zon buiten

Tijdens warme zomerdagen slaag je er vaak amper of niet in om de warmte buiten te houden. Daardoor stijgt ook de binnentemperatuur zienderogen. Met zonwerende raamfolie hou je tot 80 procent van de warmte tegen. En het resultaat voel je vrijwel meteen. Want op een bloedhete dag slaagt de zonwerende raamfolie erin om het binnen zo’n 10 graden koeler te houden dan wanneer je geen enkele zonwering zou hebben.

Met zonwerende raamfolie hou je tot 80 procent van de warmte tegen.

Zonwerende raamfolie is duurzaam

Laat jij de ramen van je woning voorzien van zonwerende raamfolie? Dan ben je voor heel lang gerust. Deze duurzame oplossing voel je bovendien in je portemonnee. Want wie airco in huis heeft, hoeft deze op warme dagen minder snel en lang aan te zetten. Ook op winterdagen draagt de zonwerende raamfolie zijn steentje bij aan een lagere energierekening. Want de warmte blijft langer in je woning, zodat jij je verwarming minder snel moet gebruiken. Zonwerende raamfolie is trouwens ook een merkelijk goedkopere investering dan wanneer je kiest voor rolluiken of screens.

Dankzij zonwerende raamfolie heb je geen last meer van invallend zonlicht op je tv- en computerscherm.

Zonwerende raamfolie zorgt voor comfort

Dankzij zonwerende raamfolie heb je geen last meer van invallend zonlicht op je tv- en computerscherm. En je hoeft er ook niet bang voor te zijn dat de folie je ruimtes donkerder maakt, want dat is absoluut niet het geval. Bovendien is de zonwerende raamfolie onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in vele kleuren. Waarop wacht je nog?

BVX, jouw expert in zonwerende raamfolie

Kies je voor zonwerende raamfolie? Dan ervaar je alle voordelen binnenkort zelf. Tenminste, wanneer folie op een correcte wijze wordt geplaatst. Daarvoor doe je best een beroep op een ervaren specialist zoals BVX. Onze medewerkers garanderen maatwerk en zorgen zo voor perfect aansluitende raamfolie met een optimaal resultaat. Daarvoor maken ze gebruik van professionele folie van het merk 3M. Wist je trouwens dat BVX al jaren Certified 3M Dealer is?

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die zonwerende raamfolie jouw woning biedt?

Neem contact met ons op!