De expertise
van BVX

Op zoek naar kwalitatieve folie of bestickering? BVX is jouw aanspreekpunt voor professionele raamfolies en beletteringswerken.
Bij ons vullen ervaren ontwerpers, plaatsers en bestickeraars elkaars talenten aan om jou een subliem resultaat te bieden. Wij zorgen steeds voor een feilloze oplevering met aandacht voor details.

Tips voor een goede autobelettering

Autobelettering is een belangrijk onderdeel van jouw marketingmix. Tenminste, als je gaat voor een kwalitatieve en complete autobelettering. In deze blog krijg je enkele gouden tips voor een autobelettering die de bekendheid van jouw onderneming ook op langere termijn garandeert.

Autobelettering met de juiste boodschap

Kies je voor autobelettering? Dan zet je een belangrijke stap voor de zichtbaarheid van jouw onderneming. Autobelettering garandeert dat jouw merk en onderneming bekend en herkenbaar wordt. Zorg er dan ook voor dat de boodschap die je via autobelettering overbrengt zo compleet mogelijk is. Dat doe je met een heldere boodschap die in enkele korte woorden duidelijk maakt waarvoor je staat. Probeer de USP’s van je onderneming dus scherp te stellen en vermijd zeker een koude en kale autobelettering zonder uitstraling.

Kies je voor autobelettering? Dan zet je een belangrijke stap voor de zichtbaarheid van jouw onderneming.

Autobelettering in de juiste kleuren

Autobelettering kan alleen maximaal werken wanneer je de juiste kleuren gebruikt. Die moeten jouw commerciële boodschap helemaal uitstralen en een mooie meerwaarde bieden. Dat kan alleen met een uitgebalanceerd kleurenpallet dat bovendien aandacht heeft voor een maximale leesbaarheid. Donkere kleuren op een donkere achtergrond zijn daarbij bijvoorbeeld helemaal uit den boze.

Niets zo vervelend als autobelettering die vroegtijdig loskomt wanneer je bijvoorbeeld enkele keren langs de carwash bent gegaan.

Kies voor kwalitatieve autobelettering

Niets zo vervelend als autobelettering die vroegtijdig loskomt wanneer je bijvoorbeeld enkele keren langs de carwash bent gegaan. Autobelettering van slechte kwaliteit doet de uitstraling van je bedrijf natuurlijk meer kwaad dan goed. Denk daarom op voorhand goed na over de partner met wie je in zee gaat voor autobelettering. Kies alleen voor een ervaren autobeletteringsbedrijf dat zijn strepen al verdiende en dat kan teren op talrijke positieve klantenreviews.

Ga voor autobelettering van BVX

Bij BVX in Aarschot tref je een specialist in autobelettering die zijn tijd neemt om te luisteren naar wat jij wilt. Daarbij staan jouw wensen voorop. Die voeren we vakkundig uit, zodat jouw onderneming dankzij een professionele autobelettering nog beter uit de verf komt. Alle autobeletteringswerkzaamheden gebeuren door ervaren vakmensen in ons eigen atelier. Dat beschikt over de modernste technieken en machines die de beleving van jouw merk naar een hoger level stuwen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor autobelettering die BVX jouw onderneming biedt?

Contacteer ons!